Impresszum

Laptulajdonos, szerkesztő: Balikó Sándor
E-mail: info kukac pcpilot pont hu (a levélszemét küldők automatikusan jelezve a megfelelő hatóságnak)

COPYRIGHT
A pcpilot.hu oldal tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása, bármely nem magáncélra készülő másolata kizárólag a szerző írásos hozzájárulásával lehetséges.
A cikkek - szerzői jogokat sértő - engedély nélküli felhasználása esetén a jogsértő felhasználóval szemben a pcpilot.hu a rendelkezésére álló valamennyi törvényes eszközzel fellép. A pcpilot.hu cikkeinek idézésére (részletek közlésére) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (Szjt.) 34. § (1) bekezdése (és általában a fair use elvei) irányadók. Idézetek átvétele esetén kérjük, hogy a forrást - az Szjt. hivatkozott rendelkezésének megfelelően - pontosan tüntessék fel.

A pcpilot.hu oldal bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük. A mások által készített tartalmak szellemi tulajdona azok készítőit illeti, a forrást minden esetben külön jelezzük. A pcpilot.hu webszerverét az UFO-Tech Kft. üzemelteti.

ufotech logo
A pcpilot.hu bannerét Kakukk készítette.

Az oldal profilja:
  • Repüléssel és szimulátoros repüléssel kapcsolatos hírek, képek, videók, magyar nyelven
  • Minden olyan játék, ami nem kifejezetten csak a repülésre koncentrál, de mégis lényeges eleme a játékmenetnek (pl. ArmA)
  • Játékdemók, ingyenes játékok, videók, skinek, háttérképek, galériák
  • A fentiekhez kapcsolódó segédprogramok használata (pl. Fraps, joystick profilok)

Copyright: © 2008-2016. Balikó Sándor - Minden jog fenntartva!
Tovább a kategóriában: Új domain - www.pcpilot.hu »

Témák

Köszönjük a támogatást! Thank you for your support!