Take On Helicopters (49)

péntek, 28 február 2014 19:30

Take On Helicopters akció a steamen

icon take-on-helicoptersMárcius 11-ig tart a Take On Helicopters akció, amelyben a 19,99 eurós ár helyett csak 1,99 euróba kerül az alapjáték és a Hinds DLC. A Bohemia Interactive Arma 2-re alapuló helikopteres játéka kellemes szórakozás, akit csak az alapjáték érdekel annak ezt az olvasnivalót ajánlom, a Hinds DLC-ről pedig itt írtam.
icon take-on-helicoptersA Bohemia Interactive karácsonyi akciójában a Take On Helicopters, a Hinds DLC és ezek egybecsomagolt verziója is 66%-os árkedvezménnyel vásárolható meg. Aki elsősorban a civil repülést favorizálja, de nem merülne el mélyen a miértek és hogyanok kérdésében, annak nyugodtan ajánlom. Írtam egy tesztet az alapverzióról és a Hinds DLC-ről is, így nagyjából mindenki tudja, hogy mire számítson. :) Az árak:
icon take-on-helicoptersHolnap este 7 óráig 66%-os kedvezménnyel, 24,99 euró helyett 8,49 euróért, a Bundle csomag (az alapjáték + a Hinds DLC) pedig 29,99 helyett 10,19 euróért vásárolható meg a steamen. Az 1.06-os frissítéssel már az ArmA 2 és az Operation Arrowhead területei is berepülhetőek.
csütörtök, 13 szeptember 2012 18:20

Take On Helicopters 1.06 patch, a.k.a. Downtown

icon take-on-helicoptersAz 1.06-os javítással együtt a Rearmed DLC is a Take On Helicopters része lesz. Ez azt jelenti, hogy aki megvásárolta az ArmA 2, ArmA 2 - Operation Arrowhead vagy ArmA 2 - Combined Operations játékokat az mindenféle újra letöltés vagy ismételt megvásárlás nélkül repülhet az ArmA 2 Csernarusz és az Operation Arrowhead takisztáni térképén. A patch az Op. Arrowheadból származó stabilitást és egyéb teljesítményt növelő javításokat is tartalmaz. A steam verzió automatikusan frissül.
icon take-on-helicoptersA Nagy Nyári Steam Leárazásontm a Take On Helicopters, valamint az alapjáték és a Hinds DLC is 20%-os árkedvezménnyel kapható. Az alap 31,99 euró, az alapjáték és a Hinds DLC pedig 35,99 euróba kerül. Nem mondanám kifejezetten szimulátornak, inkább könnyed helikopteres játék. Olyannak ajánlott, aki ismeri a helikopteres repülés alapjait, azonban mégsem szeretné bevágni a 600 oldalas kézikönyvet a teljes élvezethez. :) Az alapjáték mellett volt szerencsém a Hinds DLC teszteléséhez is, ez alapján valószínűleg mindenki el tudja dönteni, hogy érdemes-e beszerezni. Az akció július 23-ig érvényes.
vasárnap, 03 június 2012 19:15

Take On Hinds DLC - a harcias helikopter teszt

icon takeon-hindsKi az aki nem ismeri a Bohemia Interactive ArmA és ArmA 2 játékait? A gyalogos katonák és a földi járművek mellett természetesen a légi eszközök is megtalálhatóak, köztük a régi, de még mindig komoly fenyegetést jelentő Mil Mi-24 Hind. Kissé meglepett, hogy a katonai vonalon ment tovább a Take On Helicopters, hiszen az FSX-et kivéve nehéz olyan szimulátort találni, ahol a repülés nem a harci bevetésekről szól. Ugyanakkor örülök annak, hogy az ArmA 2-ből már jól ismert Mi-24 immár részletesebben van kidolgozva, beleértve a fedélzeti berendezéseket és a fegyverzetet is.
icon take-on-helicoptersA Take On Helicopters és a Hinds DLC addon most egy csomagban, a teljes árnál 7,99 euróval olcsóbban, 44,99 euróért (~13400 forintért) kapható. Ez nem annyira jó vétel, mint az alig két héttel ezelőtti, de a repülhető MD Helicopters MD 500, Bell 412, AgustaWestland AW101, a Hinds DLC-ben pedig a méltán népszerű Mil Mi-24V, Mi-24P és a Mi-24 SuperHind Mk.III típusok talán meghozzák a vásárlási kedvet. :)
icon take-on-helicoptersEste 7 óráig 39,99 euró helyett féláron, 19,99 euróért (~6000 forintért) vásárolható meg a Take On Helicopters. Akinek esetleg nem lenne elég a civil repülés, annak ajánlom a Hinds DLC megvételét, a háromféle Mil Mi-24 Hind harci helikoptert tartalmazó kiegészítő 12,99 euróba kerül.
péntek, 11 május 2012 17:15

Take On Noisecontrollers DLC

icon take-on-helicoptersMa jelent meg a "ne számíts rá, hogy csöndben leszünk" alcímet kapott ingyenes Take On Helicopters DLC, a Noisecontrollers. 14 új time trial verseny, négy új helikopter festés és a holland Noisecontrollers duó által mixelt exkluzív 30 perces zene. A telepítéshez legalább 1.05 javításnak fent kell lennie. Aki esetleg nem ismerné a Take On Helicopters-t, olvassa el a tesztet. A Hinds DLC leírása nemsokára készen van, még egy kis türelmeteket kérem.
icon takeon-hindsMától már a steamen is kapható a Take On Helicopters első letölthető kiegészítője, a Hinds. Repülhető Mi-24P, Mi-24V és Mi-24 SuperHind Mk.III, egyjátékos és multiplayer bevetések, új versenyek, fegyverek és objektumok. Használatához mindenképpen kell a Take On Helicopters, a DLC 12,99 euróba kerül a steam webshopjában.
1. oldal / 5

Témák

Köszönjük a támogatást! Thank you for your support!