péntek, 12 január 2018 19:00

DCS: F/A-18C Hornet - előrendelhető

Írta:
icon dcsa fa18hornetMától előrendelhető a Belsimtek berkeiben készülő F/A-18C Hornet modul, amely többek között professzionális repülési modellt és hiteles repülésvezérlő (FCS - Flight Control System) rendszert kapott. A többféle feladatkörben, szárazföldi repülőtérről vagy repülőgép hordozóról bevethető Hornet rádiólokátorral, célzókonténerrel és sisakcélzóval van felszerelve. A bevetéseken adódó problémák kezelésére a 20 mm-es fedélzeti gépágyú mellett sokféle nem irányított bombával és rakétával, lézer vagy GPS irányítású bombával, levegő-felszín, valamint radar és infravörös önirányítású levegő-levegő rakétával készülhet a pilóta. A Belsimtek tájékoztatása szerint az F/A-18C realisztikus modulja az "utolsó csavarig" megegyezik az eredetivel, részletesen szimulált a hajtóművek, az üzemanyag, az elektromos, hidraulikus rendszerekkel, rádiókkal, világítással, vészhelyzeti és más rendszerekkel együtt.


Az inerciális navigációs rendszer mellett a mozgó képernyős GPS navigáció is a pilótafülke része, a DCS modul a 2000-es évek közepén rendszerben, az Egyesült Államok haditengerészetének F/A-18C típusváltozatának, lényegében minden bevethető fegyverét és képességeit tartalmazza.
A dugóhúzóból kivezető rendszer mellett a hangeffekteket a Boeing segítségével készítették, a szárny felett megjelenő párakiválás pedig új grafikai effekt. A DCS modul támogatja a virtuális valóság rendszereket is.

Korábbi F/A-18 Hornet videók:

Bemutató:Pilótafülke:Hajtómű indítás, kigurulás és felszállás

A Hormuzi szoros felett:

Forrás és vásárlás:

Témák

Köszönjük a támogatást! Thank you for your support!