hétfő, 21 szeptember 2015 18:55

DCS: Mirage 2000C - előrendelhető

Írta:
icon dcs mirage2000cPéntek, délután 2 óra, önnek három üzenete érkezett. Tárgy: Matt Wagner, DCS és Glowing Amraam új videót töltött fel. Pfff, 5 perc múlva mennem kell a túrára induló buszra. Laptopot nem tudom magammal vinni, a Nexus 5 képernyője pedig túl kicsi a finom melóhoz. Hát, akkor ez ma sem jön össze. Vasárnap este 9 óra, önnek már túl sok olvasatlan üzenete van, majd hétfőn. Tádá, szóval pénteken eljött a nagy nap, amikor az Eagle Dynamics bejelentette a RAZBAM elsőként megjelenő DCS modulját, a Dassault Mirage 2000C-t. A RAZBAM eddig az FSX vonalon tevékenykedett, amit most tőlük várhatunk, az egy nagyon részletes külső és belső modell, egérrel kezelhető 6DOF pilótafülke, a gép fedélzeti berendezéseinek, az elektromos, az üzemanyag, a hidraulika, a fények, a hajtómű és a navigációs rendszerek realisztikus modellezése. Az inerciális navigációs rendszer (INS) repülés közben is átprogramozható (a laptopom z billentyűje alig működik, innentől copy-paste :) ), realisztikus HUD (virtuális kifutópálya jelzés, levegő-levegő és levegő-föld üzemmódok, realisztikus fegyverek (Magic II és Super 530D levegő-levegő rakéták és Matra levegő-föld rakéta blokkok, CCIP és CCRP bombakioldó üzemmódok). A Mirage 2000C modul nyílt béta verziója 2015 decemberétől lesz elérhető, jelenleg 47,99 dollárt kell érte fizetni. A videó a DCS World 2.0 és a Nevada térkép felett készült, a hangeffektek viszont az utómunkálatok közben kerültek fel a videóra. (Glowing Amraam keze munkáját dicsérik).
A "Sky Fighters" című film légi jelenetei:


Amikor a 8000 méteren, túlterhelés miatt elájult/térbeli helyzetét rosszul felmérő pilóta gépe 10 méteren kezd emelkedni:


Egy nagyon látványos, ugyanakkor a gép szempontjából kevésbé sikeres légibemutató:


Hajtómű hibával visszatérő (valószínűleg kétüléses) Mirage 2000, a ködben végzett kényszerleszállási kísérletet a személyzet a fák magasságában katapultálva fejezi be (8:20-tól van az akció):


További infók:
Forrás és vásárlás:

Témák

Köszönjük a támogatást! Thank you for your support!