Ehhez nem kell semmit hozzáfűzni, a 2015-ös Hornet Ball videó. A felvételen (többek között) a VFA-97 "Warhawk" csapásmérő repülőszázad gépei láthatóak, akik jelenleg az Egyedült Államok haditengerészetének 9. repülőezredében, az USS John C. Stennis (CVN-74) repülőgép hordozóról üzemelnek. Légiharc gyakorlás, légitankolás, vízfelszíni célok támadásának gyakorlása és rengeteg más érdekesség látható. A tavaly készült videó sem utolsó darab. :)
icon dcs l39Mostantól a steamen is megvásárolható az Albatros modul. Az október 23-ig 20% árkedvezménnyel, 29,59 euróért (~9200 forintért) megvásárolható DCS modul az 1.5-ös verzióval került fel a virtuális légtérbe. A típus kívül-belül nagyon részletes és nem utolsósorban már készülnek hozzá a magyar festések (Zümi is készül már). Ugyanakkor a DCS webshopban eddig szerzett bónusz pontokat 50%-os árkedvezményig beszámítják a vásárlásoknál. Ez az akció október 19-e este 8 óráig tart. A steam és a hivatalos webshopban vásárolt sorozatszámok nem cserélhetőek a steam és a nem steam verziók között, erre figyeljetek oda. A bónusz akcióban résztvevő modulok:
icon dcs l39A DCS World 1.5-ös verziója egy kívül-belül jól sikerült frissítés lett, bár még a napokban is kiadtak hozzá egy hotfixet. A nemrég kiadott L-39 Albatros gyorsan az 59th nagy kedvence lett, hiszem az L-39ZO típusváltozat a magyar légierőben is repült. Az L-39C modelljének átalakítása nem kis feladat, ez HungaroJet munkája. A gép külső textúráin 59th_Jack, a pilótán pedig 59th_Reaper dolgozik. Ami biztosan lesz, az a Cápali, Cápeti II. és még 1-2 régi és új festés. A 2005-ös kecskeméti repülőnapra, a Dongó század L-39 gépének átfestésével készült Zümi még kérdéses. A teljes mod pack letölthető verziójára sajnos még várnotok kell.
icon il2codMysticpuma egy új térképen dolgozik, de erről sajnos semmilyen további információval nem szolgálhat. A Grumman F4F Wildcat a Brit Királyi Haditengerészeti flotta légierejében Martlet típusjelzéssel repült, jelenleg a modell külső festésének előkészületein dolgoznak. Befejezéséhez közeledik az M4 Sherman harckocsi, a brit Vickers és a német MG34 Lafette géppuska modellje. Néhány tovább kép jelent meg a Bristol Beaufighter pilótfülkéjéről és a készülő Supermarine Spitfire Mk Vb típusváltozatának modelljéről.
péntek, 02 október 2015 17:40

DCS: L-39 Albatros - már repülhető

icon dcs l39Az Albatros kiadásával meg kellett várni a DCS: World 1.5-ös verzióját. Mivel ez utóbbit tegnap adta ki az Eagle Dynamics, minden akadály elhárult. A kétüléses kiképző repülőgép egyelőre csak egy pilótával repülhető, a két fős személyzet csak az ezt kezelő rendszer befejezése után lesz elérhető. Professzionális (PFM) repülési modell, 6DOF pilótafülke, egérrel kezelhető műszerek, teljesen modellezett fedélzeti berendezések, fegyverrendszer, hajtómű, rádiók, üzemanyag, elektromos és hidraulikus rendszerek várják a kezdő és haladó pilótákat. Jelenleg az L-39C típusváltozat áll rendelkezésre, a későbbiekben az L-39ZA is repülhető lesz. A jelenleg béta verziós L-39 Albatros modul 49,99 dollárért vásárolható meg.
csütörtök, 01 október 2015 20:00

DCS World 1.5.0 patch - bármelyik pillanatban

icon dcs worldA frissítés kiadása mindig sok macera, ez különösen igaz az Eagle Dynamics-re. Pár perce jött az infó, hogy a másolásvédelem miatt továbbra is késik a patch, de ez maximum órák és nem napok kérdése. A frissítések és javítások listáját 59th_Lefty tegnap fordította le, a várakozás pillanatait Matt MiG-29-es videójával enyíthetitek. :) A Fulcrum új 6DOF pilótafülkét kapott, a külső modell felújítására a későbbiekben fog sor kerülni. Frissítés (21:00): Lefty infói szerint kijött a patch, nyomás letölteni. :)
icon il2 bosMegjelent a repülhető P-40 és a csapat az utolsó simításokat végzi a Sztálingrád térkép nyári és őszi verzióján, valamint az ehhez kapcsolódó bevetéseken. Hajók támadása, hajók légifedezete és folyóátkelések támadása szerepel a kampány elején. Egyúttal befejezéséhez közeledik az E-7 típusváltozatú messzer, a repülési modell és az AI pilóta felkészítésén dolgoznak. A mindezt tartalmazó 1.104-es frissítés kiadására október végéig kell várni.
szerda, 30 szeptember 2015 14:15

DCS World 1.5.0 - a változások listája

icon dcs worldAz Eagle Dynamics az utolsó simításokat végzi a DCS World 1.5.0-ás javításán, a kiadásra órákon/napokon belül lehet számítani. A lista nagy részének fordítását 59th_Lefty végezte, sajátos stílusban (köszönet érte! :) ). A lényeg röviden, hogy már egyetlen futtatható állományból érhető el a teljes DCS paletta, DirectX11-es grafikus motor és vége a 32 bites rendszerek támogatásának is. Új MiG-29-es pilótafülke is készült, a külső modell ráncfelvarrására viszont még várni kell.
csütörtök, 24 szeptember 2015 19:10

DCS: Mirage 2000C - repülés Nevada felett

icon dcs mirage2000cMatt Wagner (az Eagle Dyamics producere) videón mutatja be a decemberben megjelenő Mirage 2000C modult. A gép életre keltése viszonylag gyors, nem kell sokat kapcsolgatni a fülkében. A kigurulás és a felszállás után kis magasságú manőverezéssel mutatja be a Dassault gyár együléses deltaszárnyúját, valamit a DCS World 2.0 és a Nevada térkép képességeit.
hétfő, 21 szeptember 2015 18:55

DCS: Mirage 2000C - előrendelhető

icon dcs mirage2000cPéntek, délután 2 óra, önnek három üzenete érkezett. Tárgy: Matt Wagner, DCS és Glowing Amraam új videót töltött fel. Pfff, 5 perc múlva mennem kell a túrára induló buszra. Laptopot nem tudom magammal vinni, a Nexus 5 képernyője pedig túl kicsi a finom melóhoz. Hát, akkor ez ma sem jön össze. Vasárnap este 9 óra, önnek már túl sok olvasatlan üzenete van, majd hétfőn. Tádá, szóval pénteken eljött a nagy nap, amikor az Eagle Dynamics bejelentette a RAZBAM elsőként megjelenő DCS modulját, a Dassault Mirage 2000C-t. A RAZBAM eddig az FSX vonalon tevékenykedett, amit most tőlük várhatunk, az egy nagyon részletes külső és belső modell, egérrel kezelhető 6DOF pilótafülke, a gép fedélzeti berendezéseinek, az elektromos, az üzemanyag, a hidraulika, a fények, a hajtómű és a navigációs rendszerek realisztikus modellezése. Az inerciális navigációs rendszer (INS) repülés közben is átprogramozható (a laptopom z billentyűje alig működik, innentől copy-paste :) ), realisztikus HUD (virtuális kifutópálya jelzés, levegő-levegő és levegő-föld üzemmódok, realisztikus fegyverek (Magic II és Super 530D levegő-levegő rakéták és Matra levegő-föld rakéta blokkok, CCIP és CCRP bombakioldó üzemmódok). A Mirage 2000C modul nyílt béta verziója 2015 decemberétől lesz elérhető, jelenleg 47,99 dollárt kell érte fizetni. A videó a DCS World 2.0 és a Nevada térkép felett készült, a hangeffektek viszont az utómunkálatok közben kerültek fel a videóra. (Glowing Amraam keze munkáját dicsérik).

Témák

Köszönjük a támogatást! Thank you for your support!