vasárnap, 14 szeptember 2008 16:25

Jet Thunder - Ismertető

icon jetthunderEgy kevéssé ismert, jelenleg is fejlesztés alatt álló programot szeretnék bemutatni, a Thunder-Works "Jet Thunder" nevű repülőgép-szimulátorát.


vasárnap, 14 szeptember 2008 14:50

Elkészült a Szlovákia térkép téli változata

icon il21946Elkészült a 4.09m patch béta változatában debütált Szlovákia térkép téli változata is. A kiadási időpont még nem ismert.

vasárnap, 14 szeptember 2008 10:25

Storm of War - új képek

icon sowbobA Storm of War - Battle of Britain részletessége kezd minden eddigit felülmúlni. A napokban új képek jelentek meg a játékban látható földi egységekről, néhány vasúti kocsi és mozdony. Oleg szerint az árnyékokat a 3D motor jeleníti meg, egyik sem renderelt kép.

kedd, 02 szeptember 2008 19:10

Interjú mai 109-es pilótákkal

Pár napja jelent meg egy interjú a WarClouds fórumon, egy német Il-2 játékos interjút készített két ma is repülő 109-es pilótával. Walter és Toni Eichhorn általában a 109-es G6 és G10-es modifikációit repülik a Messerschmitt Alapítvány részére. Walter ezen kívül egyéb 109-eseket is repül, mostanában helyreállított gépeket, az első felszállástól kezdve, a berepülésen át egészen az oktatásig.

kedd, 02 szeptember 2008 17:00

Storm of War - Battle of Britain képek

icon sowbobMa új képek jelentek meg az 1C:Maddox Games régen várt repülőszimulátorából.

vasárnap, 31 augusztus 2008 12:45

Il-2 Sturmovik - Birds of Prey video

icon il2bopA napokban jelent meg az Il-2 Sturmovik - Birds of Prey újabb videója.

szombat, 30 augusztus 2008 13:35

Knights of the Sky -> Rise of Flight

icon rise-of-flightA Lipcsében augusztus 19-23. között megrendezett Games Convention 2008-on került bejelentésre az eddig Knights of the Sky néven futó I. világháborús repülésszimulátor új neve: Rise of Flight.


kedd, 19 augusztus 2008 18:30

Knights of the Sky - új screenshotok

icon rise-of-flightTegnap új képek jelentek meg a készülő Knights of the Sky című, I. világháborús repülőszimulátorról.

vasárnap, 17 augusztus 2008 20:15

Il-2 Server Commander parancsok

icon il21946Talán nem mindenki ismeri az Il-2 Server Commander vezérléséhez szükséges parancsokat. Jól jöhet, ha valaki szeretné megnézni a találati statisztikáit, vagy a térképváltásra szeretne szavazni.

kedd, 05 augusztus 2008 21:55

NaturalPoint TrackIR

icon tir5Bevezetés - mi ez?

A szimulátor játékok sosem tartoztak a könnyen tanulható és kezelhető időtöltések közé. Egy átlagos repülőgép-szimulátor rajongó asztalán a nagy teljesítményű számítógép mellett az alapvető tartozékok közé egy joystick is tartozik. A hardcore szobapilóták azonban ennyivel ritkán elégednek meg, további extrákat is tartanak a kezük/lábuk ügyében, mint például gázkart és pedálokat. Ezek az eszközök segítenek, hogy a valódit jobban megközelítő érzés legyen a repülés. A TrackIR is ezt segíti elő. Az interneten mára már nem nehéz társat találni egy-egy közös repüléshez, legyen szó polgári vagy a katonai repszimulátorokról. Ilyen alkalommal ritkán elég a rögzített nézőpont a szélvédőn keresztül, időnként nem árt ellenőrizni ezt-azt a fülkében, forduló közben kinézni oldalra, stb. Erre a legalkalmasabb a joystick HAT kapcsolója, egy utasszállítóban ülve ugyanis ritkán van szükség gyors nézetváltásokra. A civil madárkodással ellentétben a katonai repülés jóval gyorsabb reakciókat követel meg a pilótától. Elég csak egy légiharcra gondolni, amiben folyamatosan szemmel kell tartani a célgépet, időnként a fülkébe benézve ellenőrizni kell a műszereket, üzemanyag és lőszermennyiséget. A joystick HAT kapcsolója erre csak korlátozottan alkalmas, hiszen a nézetváltás darabos, sok időbe telik. A célgép szem elől tévesztése könnyen a légiharc rosszra fordulását jelentheti.
331. oldal / 331

Témák

Köszönjük a támogatást! Thank you for your support!