csütörtök, 26 január 2017 21:40

DCS: AJS-37 Viggen - megjelenés holnap!

icon dcs ajs37 viggenPéntektől a megszokott módon házon kívül leszek, ezért egy tegnap megjelent videóval alapozzuk meg a megjelenést. Remélem, hogy a Leatherneck Simulations nem tolja el a megjelenést pár nappal, mert holnap már nem tudom aktualizálni a hírt. :) A Viggen modul a hivatalos webshopban 47.99 dollárért vásárolható meg.
icon dcs ajs37 viggenBunyap Sims újabb bemutató videói a január 27-én, pénteken megjelenő Vigged modulról. Úgy tűnik, hogy béven lesz tennivaló a pilótafülkében és nem csak hajtóműindítás előtt. Matt Wagner pár nappal korábban egy bombázó bevetésről készített videót töltött fel, azt is érdemes megnézni.
hétfő, 16 január 2017 19:35

DCS: AJS-37 Viggen béta videók

icon dcs ajs37 viggenAz utóbbi pár napban több videó is megjelent a béta verziós Viggenről, a legutóbbi Ralfi munkája, aki eddig is remek videókkal szórakoztatta a Youtube közönséget. A Viggen modul január 27-én fog megjelenni.


szerda, 04 január 2017 18:40

DCS: AJS-37 Viggen - kézikönyv előzetes

icon dcs ajs37 viggenMég nem végleges, de már fellapozható a Viggen kézikönyv. Lehetnek benne hibák, elírások, hiányzó képek és egyéb infók. A Viggen strapabíró jószág, de nem a végtelenségig. Egy példa: nagy állásszögű repülésnél és/vagy gyors gázkar mozdulatoknál vagy ezek kombinációinál a hajtómű hajlamos a pompázsra, vagyis amikor a turbinalapátokról leválik az áramlás. Az üzemanyag elégtelenül égve akár végzetesen is tönkreteheti a hajtóművet, nem árt észnél lenni. A január 27-i megjelenésig fel lehet készülni a típus üzemeltetéséből, így jó eséllyel nem katapultálással kezdődik az első (rövid) repülés. :)
icon dcs ajs37 viggenFriss videó a Leatherneck Simulations-tól, a kis magasságból, felugrással célra fordulás után, nem irányított rakétákkal pontosan végrehajtott támadásnak van néhány fontos előfeltétele. Be kell programozni a fedélzeti számítógépet és beállítani a célterület légnyomás értékeit. Kis magasságban repülve lenézni és nyomkodni az egyébként okosan megtervezett számítógép billentyűzetét és tekergetni az üzemmód váltót bizonyára igényel némi gyakorlást. A Viggen DCS modul január 27-től repülhető, az elővásárlással lehet némi pénzt spórolni. Boldog új évet minden olvasómnak, remélem, hogy jövőre több időt tudok az oldal szebbé és jobbá tételével és hírek írásával tölteni. :)
szombat, 24 december 2016 10:15

DCS: AJS-37 Viggen és más DCS kedvezmények

icon dcs ajs37 viggen2017. január 27-én fog megjelenni a Leatherneck Simulations AJS-37 Viggen DCS modulja, addig 12 dollárral olcsóbban, 47.99-ért (~14200 forint) tudjátok megvenni. A DCS webshop karácsonyi leárazásában minden 40%-al olcsóbban vásárolható meg, kivéve a:
icon il2codPercekkel ezelőtt robbant a hír, hogy a Team Fusion és az 1C Game Studios megegyezett a Cliffs of Dover továbbfejlesztéséről. Az eredeti COD 2011. március 31-én jelent meg, a viszonylag kevés tartalommal és sok hibával kiadott szoftvert alig több mint egy évig, 2012 decemberéig javítgatta az 1C. A lelkes szimulátoros rajongókból alakult Team Fusion innen folytatta tovább, rengeteg hibajavítással és új tartalommal, többek között repülhető típusokkal bővítette a játékot. A szoftver jogai most kerültek vissza az 1C Game Studios tulajdonába, akik ismerik és elismerik a Team Fusion eddigi teljesítményét. A legjobb az egészben az, hogy a mostantól Team Fusion Simulations néven futó csapat teljes hozzáférést kap a COD forráskódjához és terjesztési csatornáihoz. Az eddig Team Fusion javítások nemsokára egyetlen csomagba kerülnek, a steam pedig automatikusan frissíteni fogja a játékot. 2017-ben érkezik az Észak-afrikai hadszíntér, új repülhető típusok, új objektumok és épületek, hang és vizuális effektek, repülési és sérülésmodell, egy és többjátékos kampányok, és még sok-sok minden várható. A hírnek magyar vonatkozása is van, hiszen VO101_Tom már több 3D modellt és skint készített a COD részére. A Team Fusion és az 1C Game Studios megegyezése az utóbbi időben az egyik (ha nem a) legjobb dolog, ami a Cliffs of Dover-el történt. A COD hivatalosan megvásárolható a www.il2sturmovik.com oldalon és a steamen.
icon dcs ajs37 viggenMindig lenyűgöznek a régi "gőzmeghajtású" műszerek, a Viggen pilótafülkéjében egyetlen képernyő van, a rádiólokátoré. Jóval több feladat hárul a pilótára, de éppen ez tetszik benne a legjobban. Itt egy kapcsoló, amott egy tekerő meg egy gomb (vajon mire jó? :). A 70 évek elején szolgálatba állított típus meglepően gyorsan készen áll a felszállásra, nyilván a fegyverzet és az egyéb alrendszerek életre keltése nem szükséges, ha csak egy gyors utánégetős felszállás a cél.
szombat, 17 december 2016 15:00

DCS: Spitfire LH Mk. IX - megjelent

icon dcs spitfireAz Eagle Dynamics tegnap kiadta a Spitfire korai kipróbálható verzióját. A videón Normandia feletti repülésekkel mutatják be, de a térkép még nem készült el és nem is része a csomagnak. Használatához a DCS World 1.5.5-ös verziója szükséges.

icon dcs spitfireA motorindítás után jöhetnek az újabb kalandok, amely a korábban a P-51D, az Fw 190 vagy a Bf 109K4 fülkéjében szerzett tapasztalatoknak megfelelően nem brutálisan bonyolult.

Témák

Köszönjük a támogatást! Thank you for your support!