icon il2 bosMegjelent a repülhető P-40 és a csapat az utolsó simításokat végzi a Sztálingrád térkép nyári és őszi verzióján, valamint az ehhez kapcsolódó bevetéseken. Hajók támadása, hajók légifedezete és folyóátkelések támadása szerepel a kampány elején. Egyúttal befejezéséhez közeledik az E-7 típusváltozatú messzer, a repülési modell és az AI pilóta felkészítésén dolgoznak. A mindezt tartalmazó 1.104-es frissítés kiadására október végéig kell várni.
szerda, 30 szeptember 2015 14:15

DCS World 1.5.0 - a változások listája

icon dcs worldAz Eagle Dynamics az utolsó simításokat végzi a DCS World 1.5.0-ás javításán, a kiadásra órákon/napokon belül lehet számítani. A lista nagy részének fordítását 59th_Lefty végezte, sajátos stílusban (köszönet érte! :) ). A lényeg röviden, hogy már egyetlen futtatható állományból érhető el a teljes DCS paletta, DirectX11-es grafikus motor és vége a 32 bites rendszerek támogatásának is. Új MiG-29-es pilótafülke is készült, a külső modell ráncfelvarrására viszont még várni kell.
csütörtök, 24 szeptember 2015 19:10

DCS: Mirage 2000C - repülés Nevada felett

icon dcs mirage2000cMatt Wagner (az Eagle Dyamics producere) videón mutatja be a decemberben megjelenő Mirage 2000C modult. A gép életre keltése viszonylag gyors, nem kell sokat kapcsolgatni a fülkében. A kigurulás és a felszállás után kis magasságú manőverezéssel mutatja be a Dassault gyár együléses deltaszárnyúját, valamit a DCS World 2.0 és a Nevada térkép képességeit.
hétfő, 21 szeptember 2015 18:55

DCS: Mirage 2000C - előrendelhető

icon dcs mirage2000cPéntek, délután 2 óra, önnek három üzenete érkezett. Tárgy: Matt Wagner, DCS és Glowing Amraam új videót töltött fel. Pfff, 5 perc múlva mennem kell a túrára induló buszra. Laptopot nem tudom magammal vinni, a Nexus 5 képernyője pedig túl kicsi a finom melóhoz. Hát, akkor ez ma sem jön össze. Vasárnap este 9 óra, önnek már túl sok olvasatlan üzenete van, majd hétfőn. Tádá, szóval pénteken eljött a nagy nap, amikor az Eagle Dynamics bejelentette a RAZBAM elsőként megjelenő DCS modulját, a Dassault Mirage 2000C-t. A RAZBAM eddig az FSX vonalon tevékenykedett, amit most tőlük várhatunk, az egy nagyon részletes külső és belső modell, egérrel kezelhető 6DOF pilótafülke, a gép fedélzeti berendezéseinek, az elektromos, az üzemanyag, a hidraulika, a fények, a hajtómű és a navigációs rendszerek realisztikus modellezése. Az inerciális navigációs rendszer (INS) repülés közben is átprogramozható (a laptopom z billentyűje alig működik, innentől copy-paste :) ), realisztikus HUD (virtuális kifutópálya jelzés, levegő-levegő és levegő-föld üzemmódok, realisztikus fegyverek (Magic II és Super 530D levegő-levegő rakéták és Matra levegő-föld rakéta blokkok, CCIP és CCRP bombakioldó üzemmódok). A Mirage 2000C modul nyílt béta verziója 2015 decemberétől lesz elérhető, jelenleg 47,99 dollárt kell érte fizetni. A videó a DCS World 2.0 és a Nevada térkép felett készült, a hangeffektek viszont az utómunkálatok közben kerültek fel a videóra. (Glowing Amraam keze munkáját dicsérik).
péntek, 11 szeptember 2015 13:10

DCS: Előrendelhető a Nevada térkép

icon dcs nevadaAz előző generáció talán még emlékszik, hogy anno a DCS: A-10C Warthog béta vásárlóinak volt beígérve a Nevada térkép. Ki hitte volna, eljött a nagy nap. :) Mától előrendelhető a DCS: Nevada Test and Training Range (teszt és kiképző lőtér) térkép, amelyért nem kevesebb, mint 39,99 dollárt kell letenni a webshopban. A kipróbálható alfa verzió 2015 novemberétől lesz nyilvánosan elérhető. A 366,000 négyzetkilométeres terület részben Nevada, Utah, Arizona és Kalifornia államok területén van, az Eagle Dynamics részletesen modellezte a Nellis és Creech légibázisokat, a McCarran nemzetközi repülőteret és az Area 51 néven ismert Groom Lake területét, a Hoover gátat és a Mead víztározót. A területen minden VOR és VORTAC rádiónavigációs adó működik, a légibázisok környékén is nagyfelbontású textúrák növelik a vizuális élményt (és izzasztják meg a kevésbé erős PC-ket). Las Vegas, Pahrump, Mesquite, Moapa, Indian Springs, Boulder City városok és további nagyobb lakott területek is megtalálhatóak a területen, beleértve a fontosabb autóutakat, vasútvonalakat és áramvezetékeket. A korábbi infók szerint az A-10C béta verzió vásárlóinak továbbra is ingyenesen lesz elérhető eme remekmű, várjuk szeretettel.
péntek, 04 szeptember 2015 16:15

DCS World - akció szeptember 7-ig

icon dcs worldEgy kő alatt éltél és kihagytad a legutóbbi DCS akciókat? Az Eagle Dyanmics senkit sem hagy az út szélén, a listában szereplő DCS modulok mindegyike 70%-os árkedvezménnyel vásárolható meg. Az akció szeptember 7-ig érvényes.
vasárnap, 30 augusztus 2015 07:30

Team Fusion - Beaufigter

icon il2codSajnos megszokhattátok már, hogy több napos késéssel/egyáltalán nem jelenik meg hír. Jó idő van, ritkán vagyok itthon hétvégén, a legtöbbször teljesítménytúrán, futni vagy terepfutni vagyok. A legtöbb friss infó péntek késő este vagy szombat délelőtt érkezik, az egyetlen időpont, amikor bármennyire is szeretném, egyáltalán nem tudok foglalkozni vele. Ultrafutóként (50 km feletti távokon) szeretnék magamnak bizonyítani, ez pedig nem megy a fotelben ülve. A túra/futós élményeimről külön blog indítását tervezem, ha lesz időm foglalkozni vele. A bizonyítvány magyarázásáról ennyit, :) jöjjenek a nem annyira friss hírek. Úgy látszik, hogy Mysticpuma is időhiányban szenved, mivel most dolgozik a Checkertails videójának harmadik részén, amivel a 325. repülőezred utolsó, szeptember 20-án megrendezésre kerülő találkozójára készül. A videó címe az, hogy "felismered a különbséget"? A hozzászólásokban szerencsére ott volt a válasz, a horizonton megjelenő távoli folyók megjelenítését javították. A képeken a készülő Bristol Beaufigter kabinető vészledobó és a műszerfal egyes részletei láthatók.
szerda, 26 augusztus 2015 18:40

Rise of Flight akció szeptember elsejéig

icon rise of flight60%-os árkedvezménnyel zárja a nyarat a Rise of Flight. A Sikorsky S-22 és az S-16 kivételével minden repülhető típus, átalakítás, a csatorna térkép és az Ilja Muromec is olcsóbban várja vásárlóit. Az akció a hivatalos webshopban és a steamen is él.
péntek, 21 augusztus 2015 19:45

Battle of Stalingrad - őszi terep

Jön az ősz és nem csak a naptárban, hanem a Sztálingrád térképen is. Zak szerint minden a fejlesztési tervek szerint zajlik, ezért a Battle of Stalingrad is a tervezett időben (2015. október) fog megjelenni. Az őszi Sztálingrádra valamivel kevesebbet kell várni, a korábbi infók szerint szeptemberben fog megjelenni.
hétfő, 17 augusztus 2015 15:15

DCS World 1.5 és az L-39C

icon dcs l39A videón egy navigációs repülés felvétele látható, amin Matt a szeptemberre tervezett 1.5-ös verziójú DCS alatt próbálja ki az L-39C Albatrost.Témák

Köszönjük a támogatást! Thank you for your support!