péntek, 11 szeptember 2015 13:10

DCS: Előrendelhető a Nevada térkép

icon dcs nevadaAz előző generáció talán még emlékszik, hogy anno a DCS: A-10C Warthog béta vásárlóinak volt beígérve a Nevada térkép. Ki hitte volna, eljött a nagy nap. :) Mától előrendelhető a DCS: Nevada Test and Training Range (teszt és kiképző lőtér) térkép, amelyért nem kevesebb, mint 39,99 dollárt kell letenni a webshopban. A kipróbálható alfa verzió 2015 novemberétől lesz nyilvánosan elérhető. A 366,000 négyzetkilométeres terület részben Nevada, Utah, Arizona és Kalifornia államok területén van, az Eagle Dynamics részletesen modellezte a Nellis és Creech légibázisokat, a McCarran nemzetközi repülőteret és az Area 51 néven ismert Groom Lake területét, a Hoover gátat és a Mead víztározót. A területen minden VOR és VORTAC rádiónavigációs adó működik, a légibázisok környékén is nagyfelbontású textúrák növelik a vizuális élményt (és izzasztják meg a kevésbé erős PC-ket). Las Vegas, Pahrump, Mesquite, Moapa, Indian Springs, Boulder City városok és további nagyobb lakott területek is megtalálhatóak a területen, beleértve a fontosabb autóutakat, vasútvonalakat és áramvezetékeket. A korábbi infók szerint az A-10C béta verzió vásárlóinak továbbra is ingyenesen lesz elérhető eme remekmű, várjuk szeretettel.
péntek, 04 szeptember 2015 16:15

DCS World - akció szeptember 7-ig

icon dcs worldEgy kő alatt éltél és kihagytad a legutóbbi DCS akciókat? Az Eagle Dyanmics senkit sem hagy az út szélén, a listában szereplő DCS modulok mindegyike 70%-os árkedvezménnyel vásárolható meg. Az akció szeptember 7-ig érvényes.
vasárnap, 30 augusztus 2015 07:30

Team Fusion - Beaufigter

icon il2codSajnos megszokhattátok már, hogy több napos késéssel/egyáltalán nem jelenik meg hír. Jó idő van, ritkán vagyok itthon hétvégén, a legtöbbször teljesítménytúrán, futni vagy terepfutni vagyok. A legtöbb friss infó péntek késő este vagy szombat délelőtt érkezik, az egyetlen időpont, amikor bármennyire is szeretném, egyáltalán nem tudok foglalkozni vele. Ultrafutóként (50 km feletti távokon) szeretnék magamnak bizonyítani, ez pedig nem megy a fotelben ülve. A túra/futós élményeimről külön blog indítását tervezem, ha lesz időm foglalkozni vele. A bizonyítvány magyarázásáról ennyit, :) jöjjenek a nem annyira friss hírek. Úgy látszik, hogy Mysticpuma is időhiányban szenved, mivel most dolgozik a Checkertails videójának harmadik részén, amivel a 325. repülőezred utolsó, szeptember 20-án megrendezésre kerülő találkozójára készül. A videó címe az, hogy "felismered a különbséget"? A hozzászólásokban szerencsére ott volt a válasz, a horizonton megjelenő távoli folyók megjelenítését javították. A képeken a készülő Bristol Beaufigter kabinető vészledobó és a műszerfal egyes részletei láthatók.
szerda, 26 augusztus 2015 18:40

Rise of Flight akció szeptember elsejéig

icon rise of flight60%-os árkedvezménnyel zárja a nyarat a Rise of Flight. A Sikorsky S-22 és az S-16 kivételével minden repülhető típus, átalakítás, a csatorna térkép és az Ilja Muromec is olcsóbban várja vásárlóit. Az akció a hivatalos webshopban és a steamen is él.
péntek, 21 augusztus 2015 19:45

Battle of Stalingrad - őszi terep

Jön az ősz és nem csak a naptárban, hanem a Sztálingrád térképen is. Zak szerint minden a fejlesztési tervek szerint zajlik, ezért a Battle of Stalingrad is a tervezett időben (2015. október) fog megjelenni. Az őszi Sztálingrádra valamivel kevesebbet kell várni, a korábbi infók szerint szeptemberben fog megjelenni.
hétfő, 17 augusztus 2015 15:15

DCS World 1.5 és az L-39C

icon dcs l39A videón egy navigációs repülés felvétele látható, amin Matt a szeptemberre tervezett 1.5-ös verziójú DCS alatt próbálja ki az L-39C Albatrost.icon il2 bomVárhatóan az 1.102-es frissítéssel együtt érkezik az olasz MC.202 típus, amely nagy kaliberű fegyvereinek köszönhetően veszélyes ellenfél lesz a levegőben. A referencia adatok alapján a géppel problémák nélkül végeztek 765 km/órás zuhanórepülést, ugyanakkor óriási különbségek voltak az egyes példányok minősége között. A típus fegyverei megbízhatatlanok voltak, könnyen elakadtak. A rádiók megbízhatatlanul működtek, az oxigénrendszer pedig nem volt elég hatékony. A típus nemsokára repülhető lesz a hamarosan megjelenő Battle of Moscow korai elérésű verziójában.
péntek, 31 július 2015 19:30

DCS akciók 2015. augusztus 3-ig

icon dcs worldAugusztus 3-a hétfőig ismét 60-70%-os árkedvezménnyel vásárolható meg a legtöbb DCS modul. Az egyetlen kivétel a MiG-21bis, ami így sem drága, 49.99 dollár helyett csak 19.99-be kerül. A szeptemberben kiadásra kerülő L-39C Albatros jelenleg is 39.99 dollárért szerezhető meg.A hivatalos webshopban vásárolt szériaszámokat nem lehet a Steamen vásárolni. De semmi baj, a webshop után nem sokkal, jó eséllyel a steam is sorra fog kerülni. Az árlista:
hétfő, 27 július 2015 18:25

DCS: L-39C Albatros bemutató videó

icon dcs l39Szeptembertől vásárolható meg az L-39C Albatros nyílt béta verziója. A PFM repülési modellel készülő kétüléses Alba remek kiképző gép lesz, amint elkészül a multiplayerben is repülhető verzió. Mivel a bétában ez a funkció még nem lesz elérhető, addig is gyakorolni lehet a gép életre keltését és a kötelékrepülést. A videón Matt a hajtóműindítást és a felszállást mutatja be, némi örömrepüléssel a DCS 2 világában. Matt fórumbejegyzése szerint az L-39C kiadásával a DCS az 1.5-ös verzióra fog ugrani, vagyis az új grafikus motor és a sok-sok frissítés/javítással várható DCS 2-őt még mindig kalapálja a fejlesztő csapat, nincs kiadható állapotban.
vasárnap, 26 július 2015 13:15

Team Fusion - Bf 109 és Dewoitine D.520

icon il2codNemrég csatlakozott a TF csapatához egy tehetséges modellező, az első képen a készülő Beaufigter pilótafülkéje látható. A Bf 109E-7 póttartály, valamint a Bf 109F típusváltozat modellezése is folyamatban van. Új típus is készül a francia Dewoitine D.520 képében, a 920 lóerős, 12 hengeres Hispano-Suiza 12Y motorral készült típus csapatszolgálatba állítását a hűtési és motor problémák késleltették. A szükséges áttervezéseket követően a típus 1940 áprilisára lett bevethető. A Bf 109E-nél kisebb csúcssebesség elérésére volt képes, de a messzernél jobban manőverezett. A németek 1940. május 10-én támadták meg Franciaországot, a 228 legyártott D.520 példányból mindössze 75 volt bevethető. Az első Lufwafféval vívott légiharcra május 13-án került sor, a GC I/3 repülőszázad pilótái három Henschel Hs 126 és egy Heinkel 111-et lőttek le, saját veszteség nélkül.

Témák

Köszönjük a támogatást! Thank you for your support!